BY Trina Rosewood

Pages

Search This Blog

31.1.18

100% Pure
Olen pitkään etsinyt itselleni sopivia luonnollisia meikkejä ja erityisesti kevyttä meikkipohjaa, joka olisi kuitenkin huoliteltu, mutta tarpeeksi kevyt. Karita Tykkä järjesti ihanan illan mielettömässä Natural Goods Companyn-hoitolassa Museokadulla ja pääsin itsekin tilaisuuteen mukaan. Olen pitkään ihaillut Karitan ihoa ja miettinyt mitäköhän meikkejä hän käyttää. Olin siis kovin iloinen päästessäni kysymään mistä hän tykkää ja tietty tavata tämä mieletön nainen livenä! Kuulin Pure 100% meikkivoiteiden olevan hänen lemppareitaan ja saadessani mahdollisuuden kokeilla niitä ihanan House Of Organic-verkkokaupan kautta en paljoa empinyt!

Olin todella yllättynyt meikkivoiteiden peittävyydestä, mutta myös hoitavuudesta sekä keveydestä iholla. Itsellä on todella kuiva iho, etenkin talvisin ja usein meikkivoiteet yms. alkavat päivän mittaan kuivumaan iholle ja tuntuvat kiristäviltä. Itse valikoin päivittäiseen käyttöön 100% Pure Bamboo Blur-voiteen ja iloinen yllättäjä oli myös valokynämäinen 100% Pure peiteaine. 100% Pure sarja on jo jonkun aikaa tehnyt tuloaan Suomen markkinoille ja heillä on todella laaja valikoima erilaisia meikkejä ja ihonhoito-tuotteita. Mikä ihaninta on se, että tuotteet oikeasti ovat 100% puhtaita, joten niitä voi huoletta tilata, eikä tarvitse syynätä INCI-listaa sanakirjan kanssa;).

Ihanat House of Organicin tyypit järkkäsivät teille ihanuuksille myös alennuskoodin, jos haluatte kokeilla näitä tuotteita tai jotain muuta kivaa heidän verkkokaupastaan. Joten muruset koodilla CRYSTALS18 saatte -10% tilauksestanne (koodi on voimassa 25.2.18 asti) ja verkkokaupassa on myös ilmaiset postikulut yli 59e tilauksiin! Itse ajattelin tämän jälkeen alkaa näpyttelemään sinne tilausta, niin paljon kaikkia luonnollisia ihanuuksia heillä on. Tykkään itse kanssa tosi paljon Khadin tuotteista, jotka ovat ayurvedisia ja mielettömän tuoksuisia. Heiltä tosiaan löytyy niitäkin:)

Ihanaa päivää mahtavat tyypit! 

* Postaus toteutettu yhteistyössä House of Organic-verkkokaupan kanssa.ENGLISH:

Loving these 100% Pure make-ups!


*Collaboration-post with House Of Organic

No comments:

Post a Comment

Thank You for leaving a comment! <3