BY Trina Rosewood

Pages

Search This Blog

13.11.17

Humanity


Inhimillisyys ja toisten ihmisten ymmärtäminen, on minulle koskettavimpia asioita joita olen elämässäni saanut kokea. En tiedä teistä rakkaista siellä, mutta itse olen koko elämäni hakenut hyväksyntää. Hyväksyntää sille, että kelpaan sellaisena kuin olen - itselleni ja muille. Olen kokonainen vaikka olisin yksin, ehjä vaikka olisinkin herkkä, ujo sekä rikkonainen. Vaikka olisin murtunut palasiksi, joita en ole osannut sillä hetkellä korjata.

Elämä oli saanut puolustautumaan ja rakentamaan suojamuurin ylleen. Rikkoutuneet ihmissuhteet, rakkaiden menettäminen, vakava sairastuminen, oman polun löytymättömyys, jatkuva suorittaminen, yksinäisyys ja elämän synkät värit olivat saaneet putoamaan omaan joukkoonsa. Pimeään kuiluun, jossa ainut valo oli sydämen lyönnit.

Olen ollut masentunut, epävarma, rikki ja ahdistunut, niin kuin varmasti moni meistä. Miettinyt omaa paikkaani täällä, omaa elämäntarkoitustani ja sitä miten olisin kelpo yksilö ennen kaikkea edes itselleni. Tietenkin olisi myös ihanaa olla hyvä puoliso, sisko, tytär ja ystävä. Eläen kuitenkin ennen kaikkea itselleen, omaa polkuani kulkien. Olen vuosia ollut pettynyt itseeni, ollut masentunut siitä miten epäonnistunut olen kokenut omassa elämässäni olleeni. Kaikesta siitä huolimatta miten kovasti olen yrittänyt räpiköidä ja löytää omalle polulleni. Sen ymmärtämiseen on mennyt aikaa, että oma polkuni on juuri tässä; näissä askelissa ja tässä vajavaisuudessa, jota olen kokenut ihmisenä. Mutaisissa jaloissa. Kehon sekä mielen rajattomuudessa ja rajallisuudessa.

Valona omasta pimeydestä on toiminut muiden ihmisten inhimillisyys ja yritys ymmärtää. Sydämen valoja pimeässä metsässä. Olen kohdannut teitä ihania ihmisiä muunmuassa spårassa, ruokakaupan kassalla, työpaikoilla, instagramissa ja ihanan Unelma Itsestä-valmennuksen kautta. Kyseinen valmennus on tuonut paljon uusia näkökantoja elämääni, mutta ennen kaikkea se kaikki inhimillisyys ja ymmärtäminen mitä olen saanut kokea on ollut ainutlaatuista. Ihanat valmentajat ja muut naiset ryhmässä ovat olleet oikeita valoja tässä ajassa. Olen saanut valtavasti näitä valoja sydämeni ympärille myös perheestä, ystävistä ja syvästä rakkaudesta. Elämä on opettanut ja kantanut mukanaan, vaikka joskus on tuntunut siltä ettei hengittäminen edes onnistu.

Inhimillisyys muita ihmisiä ja itseään kohtaan - erityisesti tässä ajassa, jota elämme - on ainakin itselleni ollut todella merkityksellistä ja muuttanut omien päivieni kulkua suuresti. Hymyt, ystävälliset eleet, kauniit ja kannustavat sanat, toisten huomioiminen ja hyvät käytöstavat voivat muuttaa niin älyttömästi arkemme kulkua.

Jos siis sinusta muru tuntuu siltä, että tänään on vaikea hengittää on täällä yksi sydämen valo vuorostaan päällä sinua varten. Olet mieletön juuri sellaisena kuin olet! Me kaikki ollaan. Sinä, minä ja kaikki me. Ihan joka ikinen meistä.

Täällä kaikki on nyt tosi hyvin, elämänpolku menee ihanasti omalla painollaan eteenpäin ja haastaa omaa ajattelua sekä päästämään kerätyistä peloista ja ahdistuksesta irti. On tehnyt tosi hyvää pysähtyä niiden edessä. Olen keskittynyt enemmän nauttimaan elämään hetkessä, olemaan läsnä omassa arjessani. Nauttimaan kaikista niistä ihanista äänistä sekä ohitse kiitävistä kiitollisuuden aiheista, jotka menee ohi niin nopeasti. Siksi olenkin jättänyt sosiaalisen median pois päivistäni, jos joku on ihmetellyt instagramin hiljaisuutta. Se on antanut ihanasti tilaa hengittää ja olemaan omassa elämän kuplassaan. Niissä ihanissa elämän hetkissä, jotka saa hymyn huulille sinä kurjimpanakin päivänä. Antanut rakastavaa tilaa peloille, joilla on selkeästi ollut kerrottavaa mukanaan. Seurannut tunteitani sivusta ja yrittänyt nähdä itseni kokonaisena. Nostanut pääni ja katsonut ympärilleni. Hengittänyt, pysähtynyt ja nauttinut tuulesta kasvoillani. Yrittänyt olla enemmän läsnä tässä ihanassa elämässä mitä saamme kokea.

Haleja siis sun ihanan päivään! Oli sun päivä musta, vaaleanpunainen tai harmaa, kaikki tulee varmasti olemaan lopulta hyvin. Joten muistathan laittaa happinaamarin ennen muita omille kasvoillesi ja sitten vasta jeesata muita;). Pitää huolen ennen kaikkea itsestäsi, koska siitä hyötyvät myös kaikki muut ympärilläsi olevat. Antaa itsellesi aikaa olla itsesi kanssa. 


ENGLISH:

Humanity & love are golden 

4 comments:

Thank You for leaving a comment! <3