BY Trina Rosewood

Pages

Search This Blog

7.9.17

AwakeningTällä viikolla alkoi ensimmäinen viikko Unelma Itsestä-valmennuksen parissa. Olen ollut kovin iloinen siitä miten uskomattoman ihania naisia on mukana ja miten kauniita tavoitteita heillä on. Ryhmällä on kannustava facebook-sivusto, jonne valmennuksessa mukana olevat naiset ovat kommentoineet ja lisänneet esimerkiksi kuvia omasta arjestaan. Se on ollut todella inspiroivaa!

Jäin itse miettimään mitkä olisivat omat tavoitteeni ja ajatukseni kyseiselle valmennukselle sekä mitä sen toivoisin tuovan elämääni lisää. Olen jo pitkään etsinyt omaa paikkaani sekä millainen persoona oikeasti olen, mitkä tunteet sekä toiveet heijastavat oikeasti minua ja ehkä suurimpana se mihin suuntaan haluan elämääni oikeasti kehittää.

Heräämiseni kaikkiin näihin ajatuksiin koin kehoni alkaessa sairastua ja samalla huomatessani olevani todella ahdistunut, pakko-oireinen sekä masentunut. Olin räpiköinyt jokaisesta haastavasta tilanteesta vain uudelle jäälautalle sen enempää asioita miettimättä tai pohtimatta mikä voisi olla kaikkien näiden fyysisten sekä psyykkisten tilojen synnyttävä voima ja mitä kehoni yritti minulle kertoa. Siinä tilanteessa olin kuin pieni tyttö yksin hyytävässä viimassa, pimeässä metsässä huutamassa, mutta pihaustakaan auki olevasta suusta ei kuulunut. Olin täysin yksin, peloissani ja todella väsynyt. En tiennyt minne mennä tai kenen puoleen kääntyä ja olin niin äärimmäisen vihainen maailmalle, elämäni tuntui epäreilulta. Oli itselle niin paljon helpompi syyttää muita omasta tilanteestani ja vastuun ottaminen itsestään pelotti valtavan paljon.

Itse uskon voimakkaasti siihen, että olen luonut oman todellisuuteni ja optimaalisimmat opetukseni elämilleni jotka saan täällä viettää. Minulla on oma vapaa tahto toteuttaa elämääni, mutta mahdollisuudet oppia mahdollisimman paljon on kirjattu polulleni. Uskon valinneeni perheeni, kehoni ja maan johon synnyn. Uskon siis jokaisen sairauteni olleen minulle mahdollisuus oppia ja oman valintani tulos. Tilaisuus oppia rakastamaan itseään enemmän, ainaisen kritisoinnin ja välinpitämättömyyden sijaan. Sairaudet eivät ole mielestäni milläänlailla rankaisu "huonosti tehdystä työstä" vaan rakkaudellinen merkki kehoiltamme, jotta voisimme voida paremmin.

Näiden ajatuksien jälkeen ajattelin omien tavoitteideni liittyvän vastuun ottamiseen itsestään eli tässä tapauksessa tunnesyömisen tiedostamiseen ja hallintaan. Toinen tavoitteeni on riittämättömyyden ja huonommuuden tunteen käsittely, jonka uskon olleen pakko-oireitteni alulle laittanut voima.

Ajattelin kertoa teille enemmän tarinaani, jos siellä ruudun toisella puolella sattuisi olemaan joku, joka on jollain tavalla samassa tilanteessa ja teille muille enemmän siitä miksi olen sellainen kuin olen tänään.

Olen myös täysin sitä mieltä, että oma näkemykseni maailmasta ja universumista on vain omanlaiseni -eikä se varmaan näyttäydy kenellekään meille samanlaisena ollessamme jokainen kaunis oma yksilömme- kaikkien meidän unelmien sekä maailmojen ollessa yhtä arvokkaita.

Muistutuksena sulle ihanalle siellä, olet oikeasti todella kaunis, ainutlaatuinen ja äärimmäisen arvokas, kaikin tavoin. Universumi rakastaa meitä kaikkia valtavasti. 

"All is well.  Everything is working out for my highest good. Out of this situation only good will come. I am safe." -Louise L. Hay. Louisen muistolle, kiitos Lulu. 


ENGLISH:

"All is well.  Everything is working out for my highest good. Out of this situation only good will come. I am safe." -Louise L. Hay. In Memory of Louise Hay, thank you Lulu. 

*Yhteistyöpostaus / collaboration-post

6 comments:

  1. Upeaa pohdintaa Trina! Kiitos.

    ReplyDelete
  2. Olet uskomattoman rohkea nuori nainen. Vastuun ottaminen on ollut omalla polullani kaikkein vaikeimpia asioita ihan pienissäkin asioissa. Päätöksellisyys resonoi myös voimakkaasti. Aurinkoa päivääsi Trina!

    ReplyDelete
  3. Kiitos ihana sinä<3 Sain tästä niin paljon voimaa, kiitos. Iloa sinne!

    ReplyDelete

Thank You for leaving a comment! <3