BY Trina Rosewood

Pages

Search This Blog

1.8.17

Unelma ItsestäItsensä löytäminen omalla kohdallani on ollut kovin moninainen prosessi, joka on vielä kuitenkin todella kesken;). Se on pitänyt sisällään niin valtavan määrän ajatuksia ja kyseenalaistamista ruokavalion, ajattelun, liikunnan sekä oman elämänhallinnan osalta, etten aina ole tiennyt mihin suuntaan olisi ollut paras mennä. Sen takia olin kovin innoissani lähtemään mukaan yhteistyöhön mielettömän Tuuli Kaunisluodon perustaman Unelma Itsestä-valmennuksen kanssa. Olen pitkään seurannut heidän instagram-tiliään ja ollut kovin innostunut heidän ajatuksistaan, ja uskon tämän valmennuksen haastavan omaa ajatteluani taas aivan uudella tavalla.

Unelma Itsestä -valmennus on nettivalmennus, joka käsittelee hyvinvointia laajasti sekä auttaa haastamaan omaa ajattelua. Valmennus kestää 4 kuukautta ja sen aikana käydään läpi omia tavoitteita ja rakennetaan pysyvä pohja omalle kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille.

Ajattelin ehkä sinunkin ihanan haluavan aloittaa syksysi tällä ihanalla valmennuksella josta voit ammentaa ajatuksia, tukea ja voimaa siihen miten voida paremmin sisäisesti ja ulkoisesti. Tulethan rohkeasti mukaan valmennukseen muru!

Valmennukseen pääset tutustumaan tarkemmin täältä 

Minulla on ihana ilo vielä tarjota teille rakkaille lukijoilleni alennus valmennukseen koodilla: Trinaunelmaitsestä. Saat koodilla valmennuksen hintaan 149e (ovh.199e). Tarjous on voimassa elokuun loppuun.

ENGLISH:

Hi my lovely english -reading followers! This post is about a collaboration with a Finnish life-coaching company called 'Unelma Itsestä', so this is why the post is written in Finnish only. Lots of hugs and good vibes to your week sweetie! 

*Yhteistyöpostaus / collaboration-post

4 comments:

 1. Ihania kuvia ja tosi mielenkiintoinen valmennus, kiitos!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ihana! Toivottavasti hyppäsit mukaan valmennukseen:)

   Delete
 2. Tuo valmennus sai kyllä miettimään asioita laajemmin ja asettamaan erilaisia tavoitteita arkipäiviin. En silloin tosin silloin aikanaan vielä ollut valmis koko prosessiin, joten en antanut sille kaikkeani, mutta oikeassa elämäntilanteessa se valmennus voi olla pelastus ja ensimmäinen porras kohti uusia ulottuvuuksia. ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juuri maanantaina alkoi ja olen nyt ainakin ollut todella innoissani tämän kanssa:). Ihana kuulla, et oli sustakin muru hyvä! <3

   Delete

Thank You for leaving a comment! <3