BY Trina Rosewood

Pages

Search This Blog

25.5.17

Me, Trina!



Minä Trina:

♥ Olen aamu-ihminen ja kuuden herätykset eivät ole mikään kauhistus, vaan enemmänkin ihana tapa aloittaa päivä.

♥ Hymyilen oikeastikin tosi paljon ja pyrin olemaan kaikille aina mukava. Minulla on kuitenkin myös oma tempperamenttinen puoleni, joka erityisesti nuorempana pääsi aika ajoin valloilleen ja näistä kahdesta "vaihteestani" väännetään välillä vitsiä ystävien ja rakkaiden kanssa. Nollasta sataan ja sadasta nollaan:).

♥ Olen yhden ainoan kerran joutunut käyttämään matkavakuutusta ja sen ainoan kerran lokki paskoi silmääni ollessani yksin reissussa ja pötköttelemässä altaalla. Siinä oli taksikuskilla, vakuutusyhtiön-virkailijalla ja lääkärillä naurussa pitämistä selittäessäni tapahtumaketjua silmä liejussa. Kaikki sujui kuitenkin tosi hyvin ja lääkäri sanoi sen tuovan hyvää onnea!

♥ Rakastan Espanjaa ja olen ollut siellä muistaakseni ainakin viimeiset kymmenen kesää. Kaikki siellä kolahtaa jotenkin sisälläni ja olen aina kokenut maan jostain syystä kotimaakseni, vaikka olen täysin syntyperäinen suomalainen.

♥ Lempinumeroni on 4.

Tässä oli muutama juttu minusta ja jos tulee mieleen jotain, niin kysykää ihmeessä:).

Ihanan iloista, rauhallista ja onnellista päivää murut. Nautiskelkaa viikonlopusta! 


ENGLISH:

Me, Trina:


♥ I am a morning person and I think that 6 AM wake-ups are great way to start the day.

♥ I smile a lot and try to always be kind & nice person to everybody. Anyway I do have a lot of temper in my blood strings and at a younger age I was really hot headed. We still laugh with my loved ones to these two opposite sides that I have. From zero to hundred and hundred to zero:).

♥ I had only used my travel-insurance once, even that I have been travelling many times in a year. That certain time I was travelling alone and sunbathing at the pool, when a bird pooped on my eye. The taxi-driver, doctor and insurance company-assistant tried not to laugh, but they couldn't. Anyway, in the end everything went well and the doctor said that it brings good luck when a bird poops in your eye!

♥ I love Spain, especially Malaga. I have been there last ten summers straight and it really feels like a home country to me, even though I am 100% Finnish.

♥ My favourite number is 4.

So, here you have it, a few details about me! If you have some questions, feel free to ask:).

Have an amazing, happy, calming and prosperous day Lovelies! Enjoy your weekend

10 comments:

 1. Hauskoja juttuja! Munkin lempinumero on muuten 4.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva, kun tykkäsit! Mä käytän 4:sta kaikkialla, se on tuonut kyllä paljon hyvää tuuria, toivottavasti sullekin<3

   Delete
 2. Tää oli kiva <3 Muakin naurattaa edelleen toi lokki juttu, voi eiii :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tosi kiva rakas muru, jos tykkäsit<3 Muakin naurattaa aina, kun se tulee mieleen ja sitten se itkun sekä naurun sekainen puhelu kotiin;))). Hyvää menoa taasen, hehee<3 Haleja!

   Delete
 3. Hiukan nauratti tuo lokkijuttu :D Varmaan ihan hirvee tilanne!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, onneksi kaikki meni tosi hyvin! Mut voi apua mikä tilanne ja ei siis silmän reunaan tai mitään, vaan ihan suora pommi silmään:). Haleja muru<3

   Delete
 4. Vaikutat tosi kivalta naiselta ja kiitos kivasta blogista. Täällä viihdyn mieluusti! Oot myös todella kaunis.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi ihanuus sun kanssa, kiitos<3 Tää kommentti kertoo sinusta ihana vieläkin enemmän, oot ihanan tuntuinen tyyppi ja toivottavasti viihdyt täällä jatkossakin<3

   Delete
 5. Saanko kysyä Trina oletko aina ollut näin positiivinen elämän suhteen tai onko sinulla ollut isompia vastoinkäymisiä? Tuntuu, että itse on niin kaukana siitä. Kiitos kuitenkin kivoista postauksista, jotka ilahduttavat.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei ihana<3 Anteeksi, että kommenttisi on täysin jäänyt vastaamatta;(. Jos täällä käyt vielä kurkkimassa, niin vastailen sulle kuitenkin!

   Elämäni on ollut aikamoinen opetusten meri tähän päivään asti.. Se on koostunut ihanista hetkistä, mutta myös hankalista ja opettavaisista ajoista kuten; vaikeista ja väkivaltaisista ihmissuhteista, useista vakavista sairauksista, joiden kautta jouduin kohtaamaan mm. oman kuoleman pelkonsa, masennus-jaksoista, ahdistuneisuudesta, lamauttavista peloista ja pakko-oireista, läheisen itsemurhasta yms. Välillä on ollut todella synkkää sekä pelottavaa kulkea tätä polkua, jonka uskon itselleni valinneeni.

   Suurimman positiivisuuden olen ehkä saanut siitä, että olen siirtynyt sieltä puolelta miksi minä, puolelle mitä tämä asia yrittää minulle kertoa. En vastustaa negatiivisuutta tai ahdistusta, vaan enemmänkin seurannut vierestä. Positiivisuus ei ainakaan omalla kohdallani myöskään ole tarkoittanut sitä, että päiväni ja reagointini olisi aina positiivista. Uskon elämän olevan oikeasti kuin suuri valtameri, missä välillä myrskyää ja välillä paistaa aurinko. Sinun ei myöskään tarvitse olla täydellinen "positiivisuutesi" kanssa. Lisäämällä pieniä asioita kerrallaan elämääsi, jotka tuovat hyvää mieltä ja oloa, turhaan niistäkään stressaamatta on ollut ainakin itselle mahtava keino kehittyä kohti elämää, jossa voisi olla pienimmistäkin asioista kiitollinen. Uskon kuitenkin kaikista suurimman asian olevan meille kaikille se, että olisimme rakastavia ja ymmärtäväisiä itseämme kohtaan. Sitä ihmistä kohtaan, jonka takia täällä olemme ja ihmisen, jonka kanssa saat kaikki elämäsi päivät viettää. Ja olet oikeasti juuri nyt täydellinen jo sellaisena kuin olet, voit vain hioa niitä särmiä itsessäsi, jotta kaikki sujuisi vielä smoothimmin ja voisit nauttia elämästä ympärilläsi enemmän<3

   Ihana kuulla, jos olet nauttinut postauksista. Syksy oli hiljaisempi juurikin tällaisen mielen synkän kuuntelu-jakson ajan, mutta niin kuin yleensäkin myrskyn jälkeen paistaa aina aurinko ja siellä se horisontissa näyttäisi hiukan taas pilkistävän;) Usko mua, niin siellä sunkin valtamerellä vielä käy<3 Jos haluat jutella lisää, voit hyvin laittaa vaikka sähkäriä! Voimahaleja<3

   Delete

Thank You for leaving a comment! <3