BY Trina Rosewood

Pages

Search This Blog

29.5.17

Green Power - SmoothieTämä smoothie-resepti on ollut vähä-energisten aamujeni pelastus jo pitkään. Resepti on gluteeniton, sokeriton ja maidoton. Smootheja kuuluu päivittäiseen ruokavaliooni useimmiten ainakin arkena vähintään yksi, ja ne ovat mielestäni helpoimpia kokonaisvaltaisia aterioita, joita pystyy nopeasti loihtimaan kiireessä tai valmiiksi jääkaappiin odottamaan. Ne ovat myös terveellisiä syötäviä, kun kaipaat jotain nopeaa ja hyvää!

Tähän herkkuun tarvitset:

1 Avokadon
2 kupillista tuoretta pinaattia
2 kupillista jäädytettyjä viinirypäleitä
2 kuppia makeuttamatonta luomu-mantelimaitoa
1 kupillisen luomu vaniljalla makeutettua riisiproteiini-jauhoa
1 pakastetun ja pilkotun banaanin

Lisään myös usein seuraavia lisäravinteita tuomaan ekstra-boostia smoothieeni:

1 tl viherjauhetta (mix/spirulina/chlorella)
1 tl manuka-hunajaa
1 tl kollageeni-jauhetta
1 tl glutamine-jauhetta
2 tl avokado/hamppu/kookos-öljyä

Päälle voit hyvin lisätä lemppareitasi, mutta itse tykkään mustikoista, mansikoista, erilaisista siemenistä ja kaakaonibseistä. 

Viinirypäleet ja banaanit pilkon usein pakkaseen viimeistään siinä vaiheessa, kun ovat liian tummia/pehmeitä syötäväksi ja siten ovat helposti aina valmiina. Pakastetut viinirypäleet ovat myös ihana kylmä herkku naposteltavaksi!

Ohjetta voit helposti myös muuttaa oman mielesi mukaan ja käyttää jonkun muunlaista maitoa, proteiinijauhoa tai hunajaa. Itselle nämä kyseiset tuotteet sopivat parhaiten ja kehoni tykkää niistä kovin. Koen kuitenkin jokaisen meidän kehon olevan yksilö ja tiedät itse varmasti parhaiten mikä sinulle ihana sopii ja mistä oma kehosi pitää tai sitten muuttaa ohjetta sen mukaan mitä sinulla on kotona valmiina ja ostaa vaikka näitä tuotteita seuraavaa kertaa varten.

Ihanaa energistä päivää sinulle kaunis ja kokeile ihmeessä tätä kehoa hellivää smoothieta! 


ENGLISH:

This smoothie-receipt has been my favourite for a long time. It's amazing for the mornings when your energy levels are down and you need something to cheer you up. The receipt is gluten-, sugar- and dairy-free. On my normal weekdays, I drink at least one smoothie a day and I think they are one of the most easy and nutritious "meals" you can provide for yourself on a busy day. You can even make them before hand to the fridge, so they'll be ready waiting for you!

For this delicious treat you need:

1 Avocado
2 cups of fresh spinach
2 cups frozen grapes
2 cups unsweetened almond milk
1 cup organic vanilla rice protein
1 frozen banana

If you want something extra good for your body, you can add:

1 tsp green powder (mix/spirulina/chlorella)
1 tsp manuka honey
1 tsp collagen powder
1 tsp glutamine powder
2 tsp avocado/hemp/coconut-oil

You can add the toppings you like, but I really like blueberries, strawberries, different kinds of seeds and chocolate nibs.

Normally I freeze the grapes and bananas into the freezer when ever I have ripe or soft ones in the fruit basket, then they are so easy to use from there. BTW, frozen grapes work great as a snack or a little cold treat:)!

If you want you can modify the receipt and use your own favorite milk, protein powder or honey. I really like these products and they do good for my body, but every one of us is it's own kind, so use the products that your body likes or what do you have at home.

Have a beautiful day, full of good energy and I hope you give this smoothie-receipt a try! 
6 comments:

 1. Just tänä aamuna mietin et olisi kivaa saada uusi resepti aamusmoothieen. Kiitos tästä Trina!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi super kiva kuulla<3 Tuuthan kertomaan mitä pidit:)? Kivaa päivää sinne!

   Delete
 2. Super herkullisen näköinen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana kuulla, kiitos<3 Toivottavasti päädyt kokeilemaan ja tykkäät myös ihana!

   Delete

Thank You for leaving a comment! <3