BY Trina Rosewood

Pages

Search This Blog

21.5.17

All of Us!

Haluan muistuttaa juuri Sinua ihanaa ihmistä siellä ruudun toisella puolen, että tänään ja kaikkina muina elämäsi päivinä sinä riität. Olet kaunis, Olet voimakas, Olet älykäs ja niin uskomattoman ainutlaatuinen. Juuri sinä, täydellisen epätäydellinen ja niin uskomattoman upea! Me kaikki olemme, ihan jokainen meistä upean mielettömistä ihmisistä.

Aamulla herättyämme, kävelemme usein ensimmäiseksi vessan peilin eteen ja näemme peilistä usein vain väsyneet kasvot, likaisen tukan, muutaman näpyn ja huonosti nukutun yön. Onko omat ajatuksesi aamuisin tämän kaltaisia, tuntuuko se imevän sinusta viimeisetkin energian rippeet ennen aamukahviasi? Millainen olo sinulla aamuisin on?

Tiedän tunteesi, tunteen siitä ettei riitä ja jokainen piirre peilissä harmittaa. Oi, miksi en voi olla toisenlainen, eri näköinen, toiminut edellisenä päivänä erilailla tai elää erilaista elämää?

Arvaa mitä rakas, minä uskon, että voit! Voit elää juuri omaa unelmiesi elämää ja olla kaunein versio itsestäsi, itsellesi. Se vain vaatii hiukan työtä itsesi ja ajatuksiesi eteen. Ei sen eteen, että olisit erilainen ja sinun pitäisi muuttua, vaan ennen kaikkea sen eteen miten mieletön olet jo NYT. Kyllä, juuri nyt! Siitä huolimatta, että söit illalla sen koko suklaalevyn sekä pitsan, riitelit puolisosi kanssa, hermostuit väsyneenä lasten iltariehalle, unohdit käydä kaupassa ja tyhjentää pyykkikoneen, et jaksanut tehdä illalla muuta kuin maata sohvalla ja iltajooga jäi välistä tai mikä ikinä onkaan syysi kokea riittämättömyyttä, epäonnistumista tai huononmuuden tunnetta.

Onko itsesi kritisoiminen ikinä vienyt sinua parempaan suuntaan tai saanut sinut voimaan paremmin? Niinpä, sitä minäkin. Mitä jos kokeilisit toista lähestymistapaa? Hyväksyisit itsesi sellaisena mielettömänä olentona kuin olet? Kauniina, uskomattoman älykkäänä, empaattisena, vahvana, aikaansaavana, hyvänä vanhempana/kumppanina/ystävänä/työkaverina, kilttinä ja ajattelevaisena ihmisenä. Sitä kaikkea sinä nimittäin olet ja sinä todella riität juuri sellaisena kuin olet, jopa itsellesi. Kaikkina elämäsi hetkinä.

Huomen aamuna, kun katseesi osuu peiliin, näet itsesi ja olet aloittamassa itsesi sättimistä, havahdu. Havahdu siihen hetkeen ja ymmärrä ettei aamusi tarvitse enää alkaa niin. Siinä hetkessä olet läsnä ja voit alkaa rakentaa pala palalta unelmiesi elämää. Katso syvälle kauniisiin silmiisi ja hymyile itsellesi sättimisten sijaan. Tämän tuntuessa luonnolliselta voit ottaa mukaan voimalauseita vahvistaaksesi itseäsi; Olen ylpeä itsestäni, Pidän itsestäni, Rakastan sinua (oma nimesi), Olet kaunis/voimakas/älykäs tai mihin ikinä tarvitsetkaan vahvistusta juuri sinä päivänä. Tiedän myös tämän kuulostavan aluksi hassulta, mutta kokeile ihana muutaman viikon ajan ja et todella menetä yhtään mitään muuta kuin huonot aamut ja pahan mielen.

Vietä ihana päivä, sinä todella ansaitset sen! 

ENGLISH:

I wanna remind you this morning that you are extremely beautiful, unique, powerful, smart and so special. Every day and each moment in your life. You, and everyone of us are. You really are sweetie!

Many of us have a habit to criticize ourself and think negative things about our appearance when we see ourself in the mirror or in pictures. Have you ever had anything good come out of criticising yourself? I think not. I haven't, no matter how hard I did it for several years. My change of thinking, changed my life. If you are also struggling to feel happier, why not try something new? Just try to approve yourself. Changing things and being a better person to yourself, through love. When you love yourself, you want to offer the best things and the best health for yourself. Just like you wish all the best for your loved ones; happiness & healthy life. That is what all of us deserve, all the best in life. Living our own kind of dream life in our own dream body.

Next time you notice that you're starting to criticise yourself, stop and awaken! Now is your moment to change your future. This is the starting point to start building your dream life. Look deeply in your beautiful eyes in the mirror and smile to yourself. Just smile. Keep doing this every time. When this starts to feel good and natural, you can start using afformations that make you feel good, like; I love you (your own name), I'm proud of myself, I am beautiful or what ever you need to confirm to yourself. I know it may sound funny now, but just try it for a couple of weeks, it really will change how you feel.

Have an amazing & beautiful day, you really deserve it. 10 comments:

 1. Voi Trina - kiitos! Tämä teksti sai kyyneleet mun silmiin, juuri noin negatiivisesti olen ajatellut ja päivästä toiseen märehtinyt huonoissa ajatuksissa. Aion siis ehdottomasti kokeilla tuota sinun tapaasi ♡ toivottavasti jonkin ajan päästä pääsen kertomaan sinulle, että päivä paistaa risukasaani. Ihanaa päivää T!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos ihana, kun annoit aikaasi blogilleni ja toivon tämän synnyttävän helpotuksen askeleita polullesi<3 Olet niin kaunis ja kommenttisi kertoo vielä enemmän sinusta, miten kaunis olet ihana<3 Tulethan kertomaan miten sinulla menee? Haleja ja ihanaa päivää myös sinne<3

   Delete
 2. Voi Trina - tämä teksti oli kuin omasta elämästäni ja sai kyyneleet silmiini! Olen viime aikoina elänyt elämääni juuri noin negatiivisesti kuin kirjoitit ja nyt on aika kokeilla tuota sinun keinoasi♡ toivottavasti pääsen pian kertomaan täällä sinulle edistymisestä. Ihanaa päivää T!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana Heidi<3 Todella ihana kuulla, jos tästä olisi jotain apua sinulle:). Se on suurin syyni kirjoitella tätä blogia, että voisin olla avuksi tai antaa jotain vinkkejä joihin tarttua. Niitä kaipasin kovasti aikoinaan itse<3 Tulethan kertomaan miten sulla menee? Ihaninta päivää sinne muru<3

   Delete
  2. Pieni muutoksia ajatusmaailmassa on jo huomattavissa :) pikkuhiljaa olo paranee ja mielialaa muuttuu positiivisemmaksi - toki silloin tällöin huomaan päätyväni vanhoihin tapoihin... seuraavaksi kokeilen detox-juomaasi, sillä negatiivisuuden myrkyt pois kehosta :) keep on smiling T ♡

   Delete
  3. Ihana kuulla<3 Toivottavasti nyt tuntuu vieläkin paremmalta:) Haleja<3

   Delete
 3. Parempaan suuntaan on menty vaikka aina välillä huomaa miettivänsä asioita ensin negatiivisuuden kautta. Mutta onneksi instagram-postauksesi muistuttavat asiasta ♡

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinhän sen ihana kuuluukin mennä<3 Elämä on erilaisia aaltoja ja välillä on positiivisempia hetkiä, välillä taas haastavampia:) Tai näin ainakin itselle menee ja musta se on täysin ok! Niin kuin yö ja päiväkin<3 Ihana kuulla, jos ne inspiroi vaikka itsellä ollutkin juurikin tällainen haastavampi jakso, jolloin tulee enemmän pohdittua asioita;). Paljon haleja sinne<3

   Delete

Thank You for leaving a comment! <3